moring200px.jpgFilosofian maisteri Anna Moring, 31, Helsingistä on valittu Vihreiden Naisten varapuheenjohtajaksi. Moring on toiminut aiemmin mm. Sateenkaariperheet ry:ssä ja Seta ry:n politiikkavaliokunnassa. Hän on ollut perustamassa perhepoliittista toivottulapsi.com -kampanjaa sekä toiminut erilaisissa tehtävissä naisjärjestöissä. Moring oli Vihreiden ehdokkaana eurovaaleissa 2009.

– Varapuheenjohtajana haluan tuoda esiin naisten keskinäisiä eroja. Ei ole yhtä ryhmää ”nainen” jonka etuja naisjärjestö voisi yksiselitteisesti ajaa. Siksi nais- ja tasa-arvopolitiikan lähtökohdaksi on otettava naisten  moninaisuus, Moring korostaa. – Esimerkiksi maahanmuuttajanaisista puhuttaessa on huomioitava erilaiset etniset, uskonnolliset ja kielelliset taustat ja se, että myös osa maahanmuuttajanaisista kuuluu seksuaali- tai sukupuolivähemmistöihin.

Lisätietoja:
Anna Moring
GSM 044 535 9505