Kotkan vihreät naiset järjestivät autottomana päivänä la 22.10 iloiset ulkoilmatapahtumat Kotkassa ja Karhulassa. Kaupunkilaisia houkutteli syyssäässä paikalle ministeri Heidi Hautalan vierailu sekä Vihreiden naisten ja ehdokas Kimmo Naskin järjestämä kahvitarjoilu.

Ministeri Heidi Hautala pistäytyi vielä naapurikunta Pyhtäällä tutustumassa kuntavaaliasetelmiin ja -tunnelmiin paikallisten vihreiden nais- ja miesehdokkaiden kanssa. Keskusteluun osallistui myös Pyhtään tuore kunnanjohtaja Olli Nuuttila.

Seuraavaksi kiertue etenee Poriin, Mikkeliin, Savonlinnaan ja Jyväskylään. Vierailujoina mm kansanedustajat Satu Haapanen ja Tuija Brax sekä europarlamentikko Tarja Cronberg.

Kiertueaikataulu:

JYVÄSKYLÄ 8.10 kansanedustaja Tuija Brax
KUOPIO 15.10 kansanedustaja Satu Haapanen
SAVONLINNA 3.10 klo 16.30- 18.30 mep Tarja Cronberg
PORI

Lisäksi Tuija Brax on Tikkurilassa Vantaan Vihreiden naisten järjestämässä tilaisuudessa 2.10 ja Espoossa Espoon Vihreiden Naisten tilaisuudessa 16.10.