Vihreiden Naisten syyspäivät ja syyskokous järjestetään jo viikon päästä. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan molempiin tilaisuuksiin. Sitovat ilmoittautumiset tehdään osoitteeseen naiset@vihreat.fi viimeistään 13.11. Alla tarkat tiedot ohjelmasta sekä käytännön järjestelyistä.

OHJELMA:

Perjantai
18:00 syyspäivien avaus ja tervetuloasanat Päivi Sinkkonen
18:15 Illallinen
19:00 Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti: Ilo ja ilo politiikassa
19:45 Sallamaari Muhonen; Kunnallisvaalituloksen vaikutus vihreään politiikkaan
20:30 Raportti Demon Tansanian vierailusta, Paula Pohjanrinne
20:45 ”Minä osaan! Vihreää naisvoimaa kunnallispolitiikassa” – voimauttavaa keskustelua ja osaamisen jakamista jatkuen saunalla ja illanvietolla

Lauantai
Aamiainen
Aamulenkki maaseudulla ja vierailu Ahlmanin Tilapuodilla
11:30 kevyt lounas ja valtakirjojen tarkastus
12:00-15:00 Syyskokous

MATKAT
Syyspäiville osallistuvien matkat korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Mahdollisuuksien mukaan suosittelemme käyttämään kimppakyytejä, ryhmälippuja sekä vr:n erikoisalennuksia.

Virallisten syyskokousedustajien matkat korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Virallisia kokousedustajia ovat paikallisyhdistysten valitsemat äänivaltaiset edustajat sekä kattojärjestön henkilöjäsenet, jotka eivät kuulu mihinkään paikallisyhdistykseen.

MAJOITUS
Syyspäivät ja -kokous järjestetään Hallilan Kotipehkussa. Paikalla on tarjolla lattiamajoitus patjoilla. Ottakaa omat lakanat mukaan, suosittelemme makuupussia. Ne jotka kaipaavat Tampereen sykkeeseen pehmeisiin sänkyihin voivat varata itse hotellihuoneen. Edullinen vaihtoehto on Dreamhostel (http://www.dreamhostel.fi) ja lisää vaihtoehtoja löytyy sivuilta fi.hotels.com

RUOKAILUT
Osallistujille tarjotaan maittava kasvisillallinen, ilta- ja aamupala sekä kevyt lounas ennen syyskokousta. Tuottehan omat saunajuomat.

MITÄ MUKAAN
pakatkaa reppuu makuupussi, pyyhe, pesuaineet, saunajuomat sekä kaikki suuret ja pienet ajatukset joilla maailmaa parannetaan. Tarkistakaa että yhdistysten kokousedustajilla on asianmukaisesti täytetty valtakirja. Valtakirjattomat eivät voi osallistua äänestyksiin.

SAAPUMINEN
Kotipehkun osoite on Katajikonkatu 1, 33820 TAMPERE. Tampereen sisäinen bussi nro 12 on oikea valinta linja-autolla tai junalla saapuville (katso reitti osoitteessa http://reittiopas.tampere.fi rautatieasema-Katajikonkatu 1 tai linja-autoasema-Katajikonkatu 1)

MUISTAKAA ILMOITTAUTUA VIIMEISTÄÄN 13.11.!

Lisätietoja
Kaisa Hirn
kaisa.hirn @ vihreat.fi

Perjantain ohjelma järjestetään Vihreän Sivistysliiton tuella.