Haluatko olla kehittämässä Vihreiden Naisten toimintaa? Vuoden 2013 työryhmiin haetaan uusia osallistujia.

Kansainvälisten asioiden työryhmä
– tekee yhteistyötä Euroopan Vihreiden, pohjoismaisten naisjärjestöjen, demokratia yhteistyö -Demo ry:n ja UN Women ry:n kanssa. Työryhmä seuraa YK:n uudistumisprosessia ja tasa-arvon toteutumista Suomen kehitysavussa. Työryhmän puheenjohtaja on Henna Hakkarainen.

Viestintätyöryhmä
– Työryhmä toteuttaa keväällä 2013 yleisesitteen, joka toimii pohjana paikallisyhdistysten esitteille. Lisäksi työryhmä tutkii miten yhdistys parhaiten voisi jatkossa hyödyntää etäkokoustekniikkaa. Työryhmän puheenjohtaja on Hanna Kemppainen.

Tee hakemus, älä epäröi, sillä juuri sinä olet paras asiantuntijamme! Työryhmäläiset valitaan hallituksen kokouksessa 20.2. Hakemukset lähetetään osoitteeseen naiset@vihreat.fi 18.2.2013 mennessä. Kerro hakemuksessa, miksi olet kiinnostunut osallistumaan työryhmän toimintaan ja mitä kokemusta sinulla on aiheeseen liittyen.