tentittävät 2013

Tentittävinä Timo Juurikkala, Lasse Miettinen, Sallamaari Muhonen, Anne Bland, Inka Hopsu, Saara Ilvessalo ja Krista Mikkonen

 

 

Vihreiden Naisten kevätkokous pidettiin Tikkurilassa 4.5. Paikalla oli 42 yhdistysedustajaa ja vilkasta keskustelua käytiin muun muassa puoluekokousaloitteista, kannanotosta seksinoston kriminalisoinniksi ja tietysti henkilövalinnoista puolueen toimielimiin.

 

Kokouksen avasi puoluesihteeriehdokkaiden ja varapuheenjohtakandidaattien ehdokastentti.  Esittäytymässä olivat myös puoluevaltuuskunnan puheenjohtajaksi pyrkivä Mari Puoskari ja varapuheenjohtajaksi hakeva Katja Andrejev.

 

826_muhonen-sallamaari.normal

 

Puoluesihteerivaaleissa eniten kannatusta keräsi Sallamaari Muhonen. Toiseksi eniten kannatusta sai Lasse Miettinen ja kolmanneksi Timo Juurikkala.

 Lue Lisää -> 

 

krista mikkonen

 

Puolueen varapuheenjohtajuudesta käytiin tiukin taisto. Kannatusta Naisilta hakivat Krista Mikkonen, Anne Bland, Inka Hopsu ja Saara Ilvessalo. Mikkonen ja Bland saivat yhtä paljon ääniä, joten arpa ratkaisi ykköspaikan Mikkoselle.

Lue lisää -> 

 

Puoluevaltuuskunnan puheenjohtajaksi Vihreät Naiset kannattaa Mari Puoskaria ja varapuheenjohtajaksi Katja Andrejevia.

 

Paula Pohjanrinne

 

Puoluehallitukseen Vihreät Naiset esittää Paula Pohjanrinnettä (Kempele) ja Hanna Kemppaista (Helsinki). Puoluevaltuuskuntaan esitetään Sini Terävää (Helsinki), Katja Andrejevia (Hamina), Hanna Kemppaista (Helsinki) ja Kaarina Saramäkeä (Espoo).