20151011_101127Vihreät Naiset ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa Vantaan kaupungintalolla Tikkurilassa 10.-11.10 valittiin yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Katja Mannerström Helsingin Vihreistä Naisista.

Hallitukseen valittiin jatkokaudelle Meri Lumela Jyväskylästä ja Tiina Rosberg Kymenlaaksosta. Uusina jäseninä aloittavat Merja Kähkönen Helsingistä sekä Johanna Sjöholm Vantaalta. Eija Luostarinen Pohjois-Savosta jatkaa varajäsenenä ja uusiksi varajäseniksi valittiin Laura Timonen Helsingistä, Kati Kurvi Oulusta sekä Leena Teräs Helsingistä.

Hallituksessa jatkavat varsinaisina jäseninä Teresia Volotinen Espoosta, Katri Pihlaja Tampereelta sekä Leena Riittinen Helsingistä ja varajäseninä Karo Tammisto Tampereelta, Aila Koski-Vähälä Lapinlahdelta sekä Irja Auas Helsingistä.

Onnea valituille!