Allekirjoititko kansalaisaloitteen tasa-arvoisesta avioliDSC_0199ittolaista?

Jos vastasit kyllä, niin nyt on aika jatkaa tätä taistelua homoparien oikeuksien puolesta ja allekirjoittaa kansalaisaloite äitiyslaista!

Tiesitkö, että keinohedelmöityksellä syntyneellä lapsella on oikeus kahteen vanhempaan vain, jos vanhemmat ovat mies ja nainen? Kun naispari saa lapsen keinohedelmöityksellä, joutuu ei-biologinen äiti adoptoimaan lapsensa vaikka heteroparin ei-biologinen vanhempi saa ryhtyä lapsen vanhemmaksi ilmoituksella heti lapsen synnyttyä.

Tämä asettaa perheet ja lapset eriarvoiseen asemaan. Nyt on mahdollista allekirjoittaa kansalaisaloite äitiyslaista, joka toisi muutoksen tähän. Tämän parempaa äitienpäivälahjaa ei monelle äitiydestä haaveilevalle voi antaa! Enää naisparien ei tarvitsisi elää epävarmuudessa ja käydä läpi nöyryyttävä, pitkä ja kallis byrokraattinen adoptioprosessi saadakseen olla perhe myös paperilla.

Toimi nyt! Kansalaisaloitteella on enää kolme viikkoa aikaa saada kasaan tarvittavat 50 000 allekirjoitusta!

Lue lisää äitiyslaista täältä.

Kansalaisaloitteen voit allekirjoittaa täällä.

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ!

Katja Mannerström

Vihreiden Naisten puheenjohtaja