TIEDOTE
27.09.2016                                 

Outi_Alanko-Kahiluoto

Helsingin Vihreät Naiset osoittaa tukensa kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluodon ehdokkuudelle Vihreiden seuraavaksi puheenjohtajaksi. Vihreiden seuraava puheenjohtaja valitaan kesällä 2017 puoluekokouksessa.
Helsingin Vihreillä Naisilla on ilo liittyä Heidi Hautalan, Sallamaari Muhosen, Kirsi Ojansuu-Kauniston ja Kristian von Essenin 26.9.2016 esittämään pyyntöön kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluodolle asettua ehdolle Vihreiden seuraavaksi puheenjohtajaksi.
Outi Alanko-Kahiluoto on toiminut naisten aseman, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi peräänantamattomasti. Outi Alanko-Kahiluoto on ollut Helsingin Vihreiden Naisten perustajajäsen vuonna 2004 ja on Helsingin Vihreiden Naisten pitkäaikainen jäsen.
Kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto on kokenut pitkän linjan poliitikko joka ajaa vastuullista ja sosiaalisesti oikeudenmukaista yhteiskuntapolitiikkaa. Outi Alanko-Kahiluoto on osoittanut eduskuntaryhmän puheenjohtajana kyvykkäästi johtamistaitonsa.
Outi on sanavalmis ja läsnäoleva kansanedustaja jolle kestävä kehitys, inhimillisten päätösten ja yhteiskunnallisen hyvinvoinnin edistäminen ovat politiikan tekemisen keskiössä.
Outista Vihreät saisivat asiantuntevan puheenjohtajan jolle on tärkeää puuttua yhteiskunnalliseen eriarvoistumiseen ja edistää jokaisen perusturvaa.
Outi Alanko-Kahiluodolla on laaja vihreän kentän suosio ja hänellä on kyky johtaa tasa- arvoisesti koko Suomen vihreitä.
Helsingin Vihreät Naiset
Hallitus

Lisätietoja:
Kirsi Helin
Puheenjohtaja