Tiedote 19.1.2019

Vihreiden Naisten uudistunut ilme julki

Vihreät Naiset julkaisi uuden, raikkaan ilmeensä puheenjohtaja Emma Karin johdolla puheenjohtajafoorumissa 19.1.2019. Logouudistuksesta käynnistyy yhdistyksen eduskuntavaalivaalikampanja, joka tavoittelee on tasa-arvoisempaa ja ihmisoikeusperustaista politiikkaa.

–  Uudistus visuaalisessa ilmeessä on jatkoa yhdistyksen viime vuosien aktiiviselle kehittämistyölle. Uudistuksen tavoitteena on toteuttaa vastavalmistuneen strategiamme tavoitteita ja vastata nykyistä toimintaympäristöä, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja Emma Kari.

Logon toteutti graafikko Jonna Koivumäki.

– Ilmeen uusiminen on hieno mahdollisuus osallistua tasa-arvotyöhön. Poliittisen naisjärjestön visuaalisen ilmeen pitää olla erottuva ja puhutella sekä uusia kohderyhmiä että vanhoja kannattajia, Koivumäki kertoo.

Uuden yhtenäisen ilmeen voimin yhdistys lähtee rakentamaan vaalivoittoa inhimillisen ja kestävän Suomen puolesta.

– Yhdistämällä yhdistyksen naisten näkemyksiä siitä, millaisena he kokevat Vihreät Naiset löysimme ratkaisun, joka kuvastaa uudistunutta, moninaistunutta ja tulevaisuuteen katsovaa yhdistystä, Koivumäki sanoo.

– Arjen valinnoilla vaikuttaminen on iso osa tekemäämme muutosta. Me uskomme, että politiikka kuuluu kaikille. Naisia tarvitaan politiikkaan edistämään tasa-arvoa, pysäyttämään ilmastonmuutosta ja turvaamaan ihmisoikeuksia, Kari muistuttaa.