Kevätkokous Helsingissä 11.5

Vihreiden Naisten kevätkokous pidetään lauantaina 11. toukokuuta Helsingissä, Vihreiden puoluetoimistolla (Fredrikinkatu 33A, 2. krs).

Kokousaikataulu:
11.00 Ilmoittautuminen ja brunssitarjoilu
12.00 Kevätkokous avataan
13.30 Tauko
14.00 Kokous jatkuu
16.00 Kokous päättyy viimeistään

Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja lisäksi valitaan edustajia puoluekokoukseen sekä ehdokkaamme puoluehallitukseen ja puoluevaltuuskuntaan. Kokoukseen on nimetty edustajat, mutta myös jäsenemme ovat tervetulleita. Ilmoitathan tulostasi naiset@vihreat.fi, jotta osaamme varata tarjoilut.

Tarjoamme kokouksen yhteydessä vegaanisen brunssin. Luvassa on kevätkauden voimaannuttavin päivä keväisessä Helsingissä. Vaihda vapaalle, tule tapaamaan muita vihreitä feministejä ja vastavalittuja kansanedustajia!

Lämpimästi tervetuloa!