Eduskunnan feministiryhmän puheenjohtajaksi on valittu kansanedustaja Iiris Suomela (vihr.). Varapuheenjohtajiksi valittiin Juhana Vartiainen (kok.) ja Anders Adlercreutz (RKP). Ryhmän sihteeriksi nousee Suomelan ja Satu Hassin (vihr.) eduskunta-avustaja, Miehet ry:n puheenjohtaja Janne Salakka.

Eduskunnan feministiryhmän toiminnan tarkoituksena on edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Toiminta on avointa eduskunnan kaikille feministeille sukupuolesta riippumatta.

– Lähiaikoina feministiryhmä suunnittelee tarttuvansa niin sukupuolittuneen väkivallan torjumiseen kuin perhevapaiden uudistamiseen. Tavoitteena on kiinnittää huomiota etenkin miesten rooliin yhdenvertaisuuden edistämisessä, sillä meitä kaikkia tarvitaan tiellä kohti ahtaista normeista vapaata yhteiskuntaa, Suomela kommentoi tiedotteessa.