Vihreiden Naisten syyspäivät keräävät valtakunnallisesti vaikuttavia vihreitä feministejä yhteen. Tänä vuonna kokouspaikkana toimii Kouvola!

Kokouksessa tehdään henkilövalintoja, sekä hyväksytään uusi poliittinen ohjelma. Kahteen päivään mahtuu myös paljon rentoa yhdessäoloa ja inspiroitumista upeiden feministien kanssa.

Tapahtuma on maksuton nimetyille kokousedustajille. Seuraa tapahtumasivun päivityksiä, ilmoittautuminen avataan pian!

***

Turvallisempi tila

Vihreiden Naisten toiminta noudattaa turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisempi tila on toimintatapa, jonka tarkoituksena on vastuuttaa osallistujat luomaan yhdenvertaista tilaa kaikille osallistujille. Tilan tekevät sen käyttäjät.

Turvallisemmissa tiloissa saa olla vapaasti oma itsensä loukkaamatta kuitenkaan muita omalla käytöksellään. Myös muiden vapautta olla oma itsensä tulee kunnioittaa. Turvallisemmat tilat tarjoavat paikan voimaantumiselle, verkostoitumiselle ja hyvinvoivien yhteisöjen rakentumiselle.

Tapahtumat ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans- eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.