Haluatko vaikuttaa tasa-arvon ja ihmisoikeuksien puolesta?
Olla johtamassa valtakunnallista ja kansainvälistä feminististä organisaatiota?
Kehittää hallituspuolueen naisjärjestön toimintaa moninaisemmaksi ja vaikuttavammaksi?

Hae mukaan Vihreiden Naisten hallitukseen!

Syyskokous valitsee Kouvolassa 3.11 Vihreiden Naisten hallitukseen neljä varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä erovuoroisten tilalle. Nykyisen hallituksen kokoonpano löytyy tästä linkistä.

Hallitus on Vihreiden Naisten korkein päätöksenteon elin. Se ohjaa kokouksissaan yhdistyksen toimintaa, taloutta, päättää yhteisistä linjauksista, vaaleista ja koordinoi strategian toimeenpanoa.

Vihreiden Naisten hallitus on ponnahduslauta, verkostoitumis-, luottamus- ja vaikuttamispaikka. Luottamustehtävä edellyttää sitoutumista, sekä politiikan ja tasa-arvoasioiden tuntemusta. Toivomme hakijoilta yhteistyökykyä, feministisiä arvoja, aktiivisuutta ja yhdistystoiminnan kokemusta.

Hallituksen kokouksia järjestetään noin kerran kuukaudessa, ja niihin korvataan matka- ja majoituskulut. Kullekin hallituksen jäsenelle valitaan henkilökohtainen varajäsen, joka korvaa virallista jäsentä tämän ollessa estynyt. Lisää yhdistyksen säännöistä löydät täältä.

Kaikki Vihreiden Naisten tapahtumat noudattavat turvallisemman tilan politiikkaa, eli ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans- eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä. Lue lisää täältä.

Hakuohjeet

Hakemukset lähetetään viimeistään perjantaina 2.11 klo 12 osoitteeseen naiset@vihreat.fi otsikolla HALLITUSHAKU. Voit lähteä ehdolle kokouksessakin, mutta silloin et ehdi saada esittelyäsi äänivaltaisille kokousedustajille jaettavaan esittelyvihkoon.

Kerro hakemuksessa, haetko a) varsinaiseksi jäseneksi vai b) varajäseneksi.
Liitä hakemukseen CV ja lyhyt videohakemus.

Vastaa videohakemuksessa seuraaviin kysymyksiin:

  • Haen Vihreiden Naisten hallitukseen, koska…
  • Kehittämisalue, johon haluaisin vaikuttaa ViNan hallituksessa on …
  • Esimerkki aikaansaamastani muutoksesta on….

 

Lisätietoja:

Kysymyksiin hallituspaikkojen hausta vastaa pääsihteeri Sirpa Hertell sirpa.hertell@vihreat.fi, 050 5666 818.