Vihreät Naiset ry on Vihreän liiton naisjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on luoda yhteyksiä vihreästi ajattelevien naisten välille sekä edistää ja rohkaista naisten yhteiskunnallista ja poliittista toimintaa alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Yhdistys pyrkii vahvistamaan naisten kykyjä ja taitoja toimia elinympäristön ja luonnonvarojen suojelun sekä kestävän kehityksen ja tasa-arvon hyväksi. 

Järjestö- ja viestintäsuunnittelijana tuet Vihreiden Naisten viidentoista paikallisjärjestön toimintaa feministisen politiikan teossa ja vaikuttavuuden kehittämisessä.

Vastaat yhdistyksen jokapäiväisestä viestinnästä ja vaalikampanjoiden toimeenpanosta, innostat paikallistoimijoitamme, koordinoit kurssikokonaisuuksia ja osallistut puoluetoiminnan kehittämiseen yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa Vihreiden puoluetoimistolla.

Saat energiaa ihmisten kohtaamisesta. Olet kotonasi järjestäessäsi verkko- tai livetapahtumia sadoille tai tuhansille osallistujille, navigoit ketterästi sosiaalisen median aallokossa etkä pelkää uusien kehittämisideoiden ehdottamista. Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen työote ja hyvät tiimitaidot.

Suunnittelijana tehtäviisi kuuluu myös monialaiseen tasa-arvotyöhön osallistuminen niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Lähiesihenkilönäsi työskentelee pääsihteeri, joka vastaa yhdistyksen strategisten tavoitteiden toteutumisesta, talouden hallinnasta sekä hallitustyöskentelyn johtamisesta. 

Suunnittelijalta toivomme:

  • Paloa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen
  • Feministisen politiikan tuntemusta
  • Viestinnän osaamista ja ymmärrystä politiikan ja vaikuttamisen maailmasta
  • Oma-aloitteisuutta, huumorintajua ja vihreää arvomaailmaa
  • Yleisimpien toimisto-ohjelmien käyttötaitoja
  • Valmiutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Opintoja, jotka ovat valmistaneet sinut juuri tähän tehtävään

Arvostamme:

  • Kokemusta kampanjoinnista tai laajojen projektien hallinnasta
  • Graafisen suunnittelun ja taittotyökalujen hallintaa
  • Valokuvaustaitoja

Työpaikka sijaitsee Helsingissä Vihreiden puoluetoimistolla. Palkka määräytyy Vihreät rp:n työehtosopimuksen mukaisesti. Peruspalkka ilman lisiä on 3060 €/kk.

Työaika on 35 tuntia viikossa. Koeaika on 4 kuukautta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 4.11.2020 mennessä osoitteeseen naiset@vihreat.fi.   

Kysymyksiin vastaa: 

Varapuheenjohtaja Jenni Aikio (puh. 040 940 1529)

29.10. klo 13.00 – 15.00 ja 30.10. klo 11.00 – 13.00