Aiski Ryökäs. Kuva: Kaveh Rostamkhani.
Kuva: Kaveh Rostamkhani

Tiedote 26.11.2020

Vihreiden Naisten järjestö- ja viestintäsuunnittelijana aloittaa 2.12.2020 valtiotieteiden maisteri Aiski Ryökäs. Ryökäs siirtyy Vihreisiin Naisiin Helsinki Pride -yhteisöstä, jossa hän on toiminut vapaaehtoistoiminnan ja osallisuuden asiantuntijana.

Olen innoissani tästä mahdollisuudesta päästä rakentamaan tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa vihreän feminismin arvoja edistäen. Maltan tuskin odottaa, että pääsen kuntavaalikampanjoinnin vauhtiin yhdessä kaikkien ViNan vapaaehtoisten ja aktiivien kanssa, Ryökäs sanoo.

Ryökäs on työskennellyt aiemmin mm. kansainvälisten hankkeiden ja varainhankinnan päällikkönä Unkarin Helsinki-komiteassa. Hänellä on pitkä kokemus ihmisoikeusaktivismista, vapaaehtoisten innostamisesta sekä viestinnästä niin Unkarissa kuin Suomessakin.