Vihreät Naiset ry on Vihreän liiton naisjärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on luoda yhteyksiä vihreästi ajattelevien naisten välille sekä edistää ja rohkaista naisten yhteiskunnallista ja poliittista toimintaa alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Yhdistys pyrkii vahvistamaan naisten kykyjä ja taitoja toimia elinympäristön ja luonnonvarojen suojelun sekä kestävän kehityksen ja tasa-arvon hyväksi.

Etsimme pääsihteeriä vakituisen pääsihteerin perhevapaasijaiseksi ajalle 1.8.2021-31.8.2022. Pääsihteerinä vastaat yhdistyksen hallinnosta, huolehdit vaalikampanjoista, tuet paikallistoimintaa ja johdat vaikuttamistyötä.

Pääsihteerin tehtäviin kuuluu myös naisjärjestöjen väliseen yhteistyöhön osallistuminen niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Pääsihteerin alaisena ja työparina työskentelee järjestö- ja viestintäsuunnittelija, joka suunnittelee ja toteuttaa yhdistyksen viestintää sekä tukee Vihreiden Naisten jäsenjärjestöjen toimintaa feministisen politiikan teossa, osallisuudessa ja vaikuttavuuden kehittämisessä.

Pääsihteeriltä edellytämme:
– vahvaa kokemusta tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisestä sekä feminismin tuntemusta
– itsenäistä ja positiivista asennetta ja vihreää arvomaailmaa
– hyviä toimisto-ohjelmien käyttötaitoja sekä viestintätaitoja
– järjestötalouden hallintaa
– kokemusta järjestötyöstä ja verkostoissa vaikuttamisesta
– valmiutta joustaviin työaikoihin sekä ilta- ja viikonlopputöihin
– ymmärrystä poliittisesta päätöksenteosta
– soveltuvaa korkeakoulututkintoa
– hyviä esihenkilötaitoja

Vihreän kentän tuntemus ja kampanjointikokemus ovat eduksi.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Töölössä Vihreiden puoluetoimistolla. Palkka määräytyy Vihreät rp:n työehtosopimuksen mukaisesti. Peruspalkka ilman lisiä on 3386 €/kk.

Työsuhde on määräaikainen perhevapaasijaisuus 1.8.2021-31.8.2022. Koeaika on 4 kuukautta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 16.5. mennessä osoitteella naiset@vihreat.fi. Haastattelut järjestetään toukokuussa.

Kysymyksiin vastaavat:

Pääsihteeri Taru Anttonen (040 514 9333)
Ti 27.4. klo 12-15, ma 3.5. klo 13-15 ja ti 11.5. klo 12-15.

Varapuheenjohtaja Laura Ala-Kokko (puh. 050 3390071)
Ke 5.5. klo 14-15 ja to 6.5. klo 15-16.