Vihreiden naisten kevätkokous järjestetään lauantaina 8. toukokuuta klo 12 alkaen. Kokous pidetään koronapandemian vuoksi ja väliaikaisen lainsäädännön turvin etäkokouksena. Kaikki Vihreiden naisten jäsenet ovat tervetulleita: jos kuulut paikallisyhdistykseen, voit kysyä yhdistykseltäsi lisätietoa siitä, miten osallistua heidän lähettämänään osallistujana. Jos olet Vihreiden naisten kattojärjestön jäsen, voit osallistua yksinkertaisesti ilmoittautumalla mukaan. Ilmoittautumislomakkeen löydät tänään lähetetystä jäsenkirjeestä.

Kokoukseen tulee ilmoittautua torstaihin 6.5. klo 12 mennessä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan edustajat Vihreiden puoluekokoukseen, joka pidetään 11.-12.9.2021 etäkokouksena. Kevätkokouksessa päätetään myös Vihreiden naisten ehdokkaista puoluejohtoon (puoluevaltuuskunta, puoluehallitus, puheenjohtajisto, puoluesihteeri). Jos sinulla on kysymyksiä, lisätietoja saat Vihreiden naisten toimistolta (naiset [at] vihreat.fi).

Lämpimästi tervetuloa!