Vihreiden Naisten pääsihteerin sijaiseksi ajalle 1.8.2021-31.8.2022 on valittu Minttu Massinen. Massinen siirtyy tehtävään Vantaan Vihreistä, jossa hän on työskennellyt toiminnanjohtajana ja poliittisena sihteerinä vuodesta 2014 alkaen.

“On innostavaa päästä yleispolitiikan parista keskittymään vihreään tasa-arvotyöhön. Ajankohta on mitä kutkuttavin: pääsen tukemaan satoja uusia kunnallisia luottamushenkilöitä näiden tarttuessa työhön sekä luotsaamaan Vihreät Naiset tammikuisiin aluevaaleihin. Samaan aikaan yhteiskunnan avautuessa ja siirtyessä koronan jälkihoitoon on varmistettava sukupuolten ja sukupolvien välinen oikeudenmukaisuus”, Massinen sanoo.

Massisella on takana pitkä ura puolueessa. Vantaan Vihreiden lisäksi hän on työskennellyt Helsingin Vihreiden kampanjapäällikkönä, Vihreiden nuorten pääsihteerinä sekä Pohjois-Karjalan Vihreiden toiminnanjohtajana. Lisäksi Massinen on toiminut opiskelupaikkakuntansa Joensuun kaupunginvaltuutettuna (2009-2012) sekä useissa järjestöissä luottamushenkilönä.