Syyskokous valitsee 6.-7.11. Vihreiden naisten hallitukseen uuden puheenjohtajan, neljä varsinaista ja kaksi varajäsentä erovuoroisten tilalle. Kaikki nykyiset erovuoroiset jäsenet puheenjohtajaa lukuunottamatta voivat sääntöjen mukaan asettua uudelleen ehdolle.

Hallitus ohjaa kokouksissaan yhdistyksen toimintaa, taloutta, päättää yhteisistä linjauksista, vaaleista ja koordinoi strategian toimeenpanoa.

Vihreiden naisten hallitus on ponnahduslauta, verkostoitumis-, luottamus- ja vaikuttamispaikka. Monelle se on myös feministinen turvaverkko. Luottamustehtävä edellyttää sitoutumista, sekä politiikan ja tasa-arvoasioiden tuntemusta. Toivomme hakijoilta yhteistyökykyä, feministisiä arvoja ja paloa muuttaa maailmaa.

Kullekin hallituksen jäsenelle valitaan henkilökohtainen varajäsen, joka korvaa virallista jäsentä tämän ollessa estynyt. Lisää yhdistyksen säännöistä löydät täältä.

Hakuohjeet

Hakemuksessasi tulee olla hakemuskirje ja videotervehdys. Hakemukset lähetetään viimeistään keskiviikkona 3.11. klo 12 osoitteeseen naiset [at] vihreat.fi otsikolla HALLITUSHAKU. Voit lähteä ehdolle kokouksessakin, mutta silloin et ehdi saada esittelyäsi äänivaltaisille kokousedustajille jaettavaan kansioon.

Kerro hakemuksessasi osaamisalueistasi, joista näet olevan hyötyä hallitustyöskentelyssä. Vastaa myös seuraaviin kysymyksiin:

Haen Vihreiden Naisten hallitukseen, koska…

Asia, johon haluaisin vaikuttaa Vinan hallituksessa on…

Mainitse hakemuksessa, jos haet suoraan vain varajäsenen paikkaa. Liitä hakemukseen max 90 sekunnin vapaamuotoinen videotervehdys.

Lisätietoja:

Kysymyksissä voit laittaa viestiä osoitteeseen naiset[at] vihreat.fi.