Vihreiden naisten syyskokous järjestetään la-su 6.-7.11.2021. Kokous pidetään Helsingissä, ja siihen on etäosallistumismahdollisuus.

Vihreiden naisten jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen. Eilen lähetetyssä jäsenkirjeessä on lisätietoa viikonlopusta ja osallistumismahdollisuuksista. Tarkistathan myös roskapostikansion, jos viestiä ei ole tullut! Viikonlopusta voi tarvittaessa myös tiedustella lisää Vihreiden naisten työntekijöiltä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, valitaan Vihreiden naisten hallituksen erovuoroisille jäsenille jatkajat, ja hyväksytään aluevaaliohjelma. Syyskokouksen lomassa järjestämme myös Vihreiden naisten syyspäivät, joihin sisältyy yhteistä aikaa, riemuvajeen paikkausta, saunomista ja antoisia poliittisia keskusteluja vihreiden feministien kesken! 

Kaikki Vihreiden naisten tapahtumat noudattavat turvallisemman tilan politiikkaa, eli ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman, iän tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans- eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä. Lue lisää täältä.