Vihreiden naisten hallitus järjestäytyi lauantaina 5. maaliskuuta. Kansanedustaja ja puheenjohtaja Bella Forsgrénin rinnalle valittiin varapuheenjohtajiksi Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Fatim Diarra ja varavaltuutettu ja varhaiskasvatuksen opettaja Anna Moilanen Tampereelta. ⁣

“Olen valtavan innostunut tehtävästäni Vihreiden naisten varapuheenjohtajistossa näin mahtavassa porukassa. Tänä vuonna haluan keskittyä feministiseen talouspolitiikkaan ja tuoda järjestöön feminististä keskustelua talouden rakenteista. Näitä lähden ilolla edistämään tehtävässäni kohti eduskuntavaaleja”, ensimmäinen varapuheenjohtaja Fatim Diarra kertoo.  

Vihreät naiset on Vihreän liiton naisjärjestö. Kattojärjestöllä on viisitoista paikallisyhdistystä eri puolilla Suomea. Vuonna 2022 Vihreät naiset keskittyy politiikan syrjivien rakenteiden purkamiseen, työhön paikallisyhdistysten kanssa koko Suomen laajuudella sekä valmistautuu eduskuntavaaleihin.

“Olen otettu siitä, että pääsen luotsaamaan Vihreiden naisten työtä paikallisyhdistysten kanssa koko Suomen laajuudessa. Tasa-arvo ei ole valmis vielä missään, ja tämän vuoden tavoitteena on kirkastaa yhdenvertaisia ja feministisiä tavoitteita paikallistoimintaan sopiviksi”, iloitsee toinen varapuheenjohtaja Anna Moilanen.