Pääsemme tapaamaan tänä vuonna Pieksämäellä! Syyskokouksessa käsitellään paitsi sääntömääräiset asiat, valitaan uudet jäsenet valtakunnalliseen hallitukseen, hyväksytään kokouksen kannanotto sekä terotetaan vaalikynnet hyväksymällä Vinan eduskuntavaaliteesit. Sen rinnalla perinteisessä politiikkaviikonlopussa pääsemme haastamaan ajatteluamme asiantuntijapuheenvuorojen johdolla, oppimaan uutta ja ennen kaikkea hioutumaan tiiminä täyteen iskuun kohti vaalivoittoa!

Keskustelua siivittää puheenjohtajamme ja kansanedustaja Bella Forsgrén ja muut politiikan ja ihmisoikeuksien kärkipuhujat.

Kokouksen viralliseen ohjelmaan on mahdollista osallistua myös etänä jäsendemokratian turvaamiseksi. Saat viikonlopusta eniten energiaa ja iloa paikan päältä, kun pääset nauramaan illallispöydässä, tunnelmoimaan kodassa, rentoutumaan rantasaunassa ja nauttimaan parhaasta seurasta joten suosittelemme lämpimästi tulemaan Pieksämäelle!

Lue lisää tänään sähköpostitse lähetetystä jäsenkirjeestä! Tervetuloa!