Vihreiden naisten uutena järjestö- ja viestintäsuunnittelijana on aloittanut Vilma Järvisalo. Järvisalo on yhdenvertaisuustyöhön perehtynyt tamperelainen kaupunginvaltuutettu. Aiemmin Järvisalo on työskennellyt mm. Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU ry:ssa ja Plan International Suomella. 

“Olen hurjan innoissani päästessäni aloittamaan Vinalla! Vaalit ovat nurkan takana ja vihreää feminismiä tarvitaan kipeämmin kuin koskaan. Paikallisyhdistysten vaalityö on hyvässä mallissa ja tiukalla loppukirillä meillä on kaikki mahdollisuudet hienoon vaalitulokseen. Tätä työtä on ilo olla tukemassa ja tekemässä”, Järvisalo sanoo.

Koulutukseltaan Järvisalo on YTK, pääaineenaan sukupuolentutkimus. Hän kirjoittaa parhaillaan pro gradu -tutkielmaa (MDP) eurooppalaisen anti-gender-liikeen yhteyksistä amerikkalaiseen alt-rightiin.