Ahdistaako antigender ja oikeistokonservatismin nousu? Haluatko olla vastavoimana taantumukselle? Kiinnostaako kuulla, mitä feministisemmän yhteiskunnan eteen on tehty ja tullaan tekemään? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, toivomme että pääset juhlistamaan kanssamme Tyttöjen päivää ke 11.10. klo 16 hotelli Klaus K:n Loungeen (Bulevardi 2-4) Helsinkiin!

Syksyn sähäkimmissä aftereissa kuulet palopuheita feministisemmästä Euroopasta, tapaat poliitikkoja ja aktivisteja ja saat voimaa, josta on hyvä ammentaa kohti syksyn poliittisia kamppailuja.

Puheita Tyttöjen Euroopasta -afterworkin järjestävät Vihreät Naiset ja MEP Alviina Alametsä. Tilaisuutta tukee Euroopan vihreä parlamenttiryhmä.

Palopuheita pitämässä: Fem-R:n puheenjohtaja Ulkar Aghayeva, MEP Alviina Alametsä, Eurooppanuorten puheenjohtaja Amanda Alvessalo, Naisten Linjan toiminnanjohtaja Katju Aro, kansanedustaja Eva Biaudet (rkp), kansanedustaja Bella Forgrén (vihr.), Tulvan päätoimittaja Hanna Hantula, kansanedustaja Inka Hopsu (vihr.), kansanedustaja Saara Hyrkkö, SAKKI ry:n vpj Eliisa Juntunen, Trasek ry:n puheenjohtaja Kasper Kivistö, tutkijatohtori Emma Lamberg, Vihreiden nuorten ja opiskeiljoiden puheenjohtaja Selinä Nera, kansanedustaja Maria Ohisalo, Amnestyn asiantuntija Pia Puu Oksanen, muusikko ja kirjailija Linda-Maria Roine, Miehet ry:n puheenjohtaja Ville Savonlahti, aktivisti Pazilaiti Simayijiang, tutkijatohtori Saara Särmä, alue- ja kaupunginvaltuutettu Eva Tawasoli, OSKU ry:n puheenjohtaja Venla Tilli ja UN Womenin viestintäpäällikkö Emma Winiecki.

Puheet streamataan Alviina Alametsän Instagramiin ja TikTokiin, joten voit seurata niitä myös etänä.

Tarjolla on kuohuviiniä (alkoholilla tai ilman) ja pientä naposteltavaa.

Ilmoittaudu mukaan tiistaihin 10.10. mennessä tällä lomakkeella.

Tila on esteetön. Noudatamme tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita.

Kysyttävää? Ota yhteys Vinan toimistoon: naiset(at)vihreat.fi