Tervetuloa Vihreiden naisten syyskokoukseen ja 30-vuotisjuhlaan 18.-19.11.2023!

Syyskokous järjestetään Tampereella pääkirjasto Metsossa (Pirkankatu 2). Kokoukseen ja äänestyksiin on myös mahdollista osallistua etänä, mutta kannustamme lämpimästi osallistumaan paikan päällä. Kokouksen yhteydessä vietämme myös Vihreiden naisten 30-vuotisjuhlaa, joten nyt jos koskaan kannattaa pakata laukku ja lähteä tapaamaan vihreitä feministejä ympäri Suomen! 

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, valitaan uusia jäseniä Vihreiden naisten hallitukseen ja hyväksytään Vihreiden naisten poliittinen ohjelma. Olemme lähettäneet Vihreiden naisten jäsenille linkin kokousmateriaaleihin ja ohjeet ilmoittautumiseen.

Lauantai-iltana klo 18 alkaen vietetään Vihreiden naisten 30-vuotisjuhlaa. Juhlapaikka on ravintola Periscope (Vuolteenkatu 1). Juhlassa on luvassa on paitsi ihanaa feministiseuraa, myös upeita puheita muun muassa Sofia Virralta ja Satu Hassilta sekä vihreään eduskuntaryhmään kuuluva huippu-DJ!

Ilmoittaudu mukaan vuosijuhlaan täältä.

Kaikki Vihreiden naisten tapahtumat noudattavat turvallisemman tilan politiikkaa, eli ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman, iän tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans- eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.