Ilmastonmuutos, tasa-arvo ja ihmisoikeudet 15.1.
Tervetuloa Vihreiden naisten ja Pekka Haaviston kampanjatapahtumaan!

Planeettamme koettelee niin ilmastonmuutos, luontokato kuin ruokakriisikin. Samaan aikaan erilaiset aseelliset konfliktit ajavat ihmisiä kodeistaan hakemaan turvaa muualta. Näillä kaikilla on tasa-arvokehitystä vakavasti heikentävä vaikutus: luonnonkatastrofit, sodat ja muut kriisit altistavat naisia ja tyttöjä esimerkiksi sairauksille ja väkivallalle.

Mitä Suomi voi tehdä maailman naisten ja tyttöjen ihmisoikeuksien edistämiseksi? Miten torjua ilmastonmuutosta ja edistää kestävää rauhaa yhdenvertaisesti? Tervetuloa keskustelemaan aiheesta Pekka Haaviston tukiyhdistyksen ja Vihreiden naisten yhdessä järjestämään tilaisuuteen ma 15.1. klo 17-19 Musiikkiteatteri Kapsäkkiin Helsingissä (Hämeentie 68). Tilaisuus streamataan instagramiin (@vihreatnaiset, @haavisto2024), joten sitä voi seurata myös etänä.

Tilaisuuden aloituspuheet pitävät presidenttiehdokas Pekka Haavisto ja Vihreiden naisten puheenjohtaja, kansanedustaja (vihr) Inka Hopsu. Keskustelemassa ovat lisäksi Haaviston kansalaisvaltuuskunnan jäsen, kansanedustaja (rkp) Eva Biaudet, kansanedustaja (vihr) Fatim Diarra sekä toimitusjohtaja Emma Kari. Tapahtuman juontaa toimittaja Julia Thurén.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.

Lämpimästi tervetuloa!

Esteettömyys: Teatteriin on esteetön kulku Ravintola Bistro K:n kautta.